ZVONO.eu - Uvjeti korištenja
1. KOLAČIĆI (Cookie policy)

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, ZVONO.eu pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala prilikom prvog otvaranja stranica u mjesec dana. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića, a nastavkom pregleda i korištenja portala, korisnik daje svoju suglasnost.

Za praćenje statistike posjećenosti i analize koristimo servis treće strane Google Analytics. O njihovim načinima pohrane i brisanja podataka koje treća strana eventualno pohranjuje možete više pročitati ovdje: Google Analytics - zaštita privatnosti.

2. OPĆI UVJETI KORIŠTENJA

Sve stranice na domeni ZVONO.eu u vlasništvu su udruge Informativna zvonjava.

Portal ZVONO.eu je online informativni medij koji donosi priče Hrvata u dijaspori. Čitatelji portala su ujedno i korisnici.

Korištenjem bilo kojeg dijela portala u svakom trenutku smatra se da je korisnik prihvatio ova pravila korištenja prethodno ih pročitavši u cijelosti. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

Niti jedan dio portala ZVONO.eu ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje nezakonitih radnji.

Portal ZVONO.eu čitateljima u dobroj namjeri nudi sadržaj i osigurava njegovo korištenje sve dok se ne krše pravila korištenja. ZVONO.eu sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, sadržaja koje su kreirali posjetitelji te linkova na vanjske stranice.

Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost. ZVONO.eu ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem bilo kojeg sadržaja na ovom portalu.

3. KOMENTIRANJE SADRŽAJA

Komentiranje sadržaja portala ZVONO.eu dozvoljeno je svim korisnicima i posjetiteljima putem Facebook profila ispod svakog članka na portalu kao i na našoj službenoj Facebook stranici. Uredništvo ne moderira i ne uređuje komentare koje putem Facebook profila ili na drugi način unose korisnici odnosno čitatelji. Sadržaj komentara ne odražava stav i mišljenje uredništva, već svakog komentatora ponaosob.

Izdavač i uredništvo portala ZVONO.eu niti na koji način nisu odgovorni za sadržaj komentara korisnika.

U komentarima je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te propagiranje nasilja, klevetanje i drugi nezakoniti sadržaj. Nije dopušteno vrijeđanje ili izravne prijetnje, kako drugim korisnicima, tako ni novinarima, autorima članaka, administratorima te osobama na koje se članak posredno ili neposredno odnosi. Izravne prijetnje drugim korisnicima, novinarima ili subjektima članka mogu biti podložne kaznenom progonu i prijavi nadležnoj instituciji.

Zabranjeno je spammanje ili bilo kakvo komentiranje s ciljem narušavanja ugleda drugih korisnika, sugovornika iz članka, djelatnika portala ili nakladnika.

Zabranjeno je komentiranje s lažnih profila.

Uredništvo portala ZVONO.eu zadržava pravo bez objašnjenja ukloniti bilo koji komentar koji nije u suglasnosti s gore navedenim pravilima ili dobije prijavu nezakonitog i nedopuštenog sadržaja komentara.

4. AUTORSKA PRAVA

ZVONO.eu polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne, audio i video materijale, baze podataka i programski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (ZVONO.eu, partneri, korisnici) smatra se kršenjem autorskih prava.

Ukoliko smatrate da su na portalu ZVONO.eu povrijeđena vaša autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite.

5. PRENOŠENJE SADRŽAJA

Prenošenje tekstualnog sadržaja dozvoljeno je u skraćenom obliku s istaknutim hyperlinkom koji klikom čitatelja usmjerava na izvorni članak na portalu ZVONO.eu i s jasno istaknutim izvorom informacije u tekstu.

Fotografije je dozvoljeno preuzimati jedino uz suglasnost urednika portala i autora odnosno vlasnika fotografije.

6. LINKOVI NA VANJSKI SADRŽAJ

ZVONO.eu objavljuje linkove na internetske stranice izvan vlastitog portala. ZVONO.eu linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

7. IZMJENE PRAVILA

ZVONO.eu zadržava pravo bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama ZVONO.eu će korisnike obavijestiti objavljivanjem na portalu.

REGISTRIRAJ SE DA OBJAVIŠ OGLAS

KOMENTAR TJEDNA

VELIKA BRAĆA ALI BEZ GAĆA
I dvoje Bjelovarčana u novom izdanju Big Brothera
Ako želite, slobodno navijajte za Anu Marković ili Antonija Orača, ali moramo napomenuti da je upitno ima li smisla navijati za bilo koga u reality showu, i uopće gledati takve...

Otac ubio sina nakon dugogodišnje svađe

Ubojici sina 30 dana istražnog pritvora

Kombi sletio u šumu, vozač u bolnici

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO