NASLOVNAZVONIMO ZA VASŽIVOT

Postani Kul kreativac – izrazi se i nešto nauči

KUL PONG KLUB IZ BJELOVARA ORGANIZIRA KREATIVNI PROJEKT
Postani Kul kreativac – izrazi se i nešto nauči

U suradnji s web i grafičkom dizajnericom Ivanom Ivanušec, sportsko-kulturni klub KUL PONG iz Bjelovara pokrenuo je zanimljiv projekt namijenjen djeci i mladima. Cilj projekta je virtualizacija slikovnica i knjiga, organizacija kreativnih radionica i edukacija o sigurnosti na internetu.

15.11.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Kul pong PREGLEDA: 414


BJELOVAR Sportsko-kulturni klub KUL PONG iz Bjelovara već je poznat po svojim mnogobrojnim vrijednim aktivnostima na području sporta, prije svega stolnog tenisa, ali i kulturnih sadržaja. Sport i kultura, dokazali su, itekako mogu ići zajedno. U prilog tomu govori i njihov novi projekt virtualizacije i web dostupnosti dječjih slikovnica. Njihova članica Rea Ban, kreativna djevojčica iz Bjelovara čije su slikovnice nagrađene na državnom natječaju »Moja prva knjiga« već je dobila priliku predstaviti se i na webu kao mlada autorica.

Sada je prilika da i ostali kreativci pokažu što znaju. Projektom nastalim u suradnji s Ivanom Ivanušec, web i grafičkom dizajnericom, postavila bi se na internet  i  djelaostalih mladih autora, a u sklopu virtualizacije predviđene su i kreativne radionice na kojima bi mladi stvarali vlastite bajke i priče. Radionice, osim one kreativne, imaju i edukacijsku ulogu.  Kako se zaštititi i biti siguran na internetu danas je više no potrebno znanje koje možete ovdje dobiti.

Virtualni svijet i društvene mreže imaju mnogo pozitivnih strana ako ih znamo pravilno i kvalitetno iskoristiti poručuju PONGovci stoga pozivaju sve zainteresirane da se priključe projektu. Sve informacije dostupne su na njihovoj internetskoj stranici kul-pong-klub.hr ili na telefon trenera Marinka Bana 095 918 6788.


Tagovi: kul pong, sport, kultura, marinko ban, rea ban

Kul Pong počeo pobjedom protiv Koprivnice

Ne baš sjajan ulazak u sezonu Kul ponga

Ban na kraju mlađekadetske karijere ostala bez finala

Marieta Magdić srebrna u Splitu

Tri natjecanja u dva dana za Sokol i Kul pong

Financijska pomoć i ulaganja u svoje projekte

Nabavite brzi krediiit ovdje

Financijska pomoć i ulaganja u svoje projekte

Financijska pomoć i ulaganja u svoje projekte

Financijska pomoć i ulaganja u svoje projekte

Otac ubio sina nakon dugogodišnje svađe

Ubojici sina 30 dana istražnog pritvora

Kombi sletio u šumu, vozač u bolnici

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO