NASLOVNANA SVA ZVONAGOSPODARSTVO

»Formulina« formula za uspjeh: Ulaganje u kvalitetu i ljudski potencijal

AUTOŠKOLA »FORMULA« – OD MALE TVRTKE DO JEDNE OD VODEĆIH AUTOŠKOLA U DRŽAVI
»Formulina« formula za uspjeh: Ulaganje u kvalitetu i ljudski potencijal

Osnovana 2004., kao osma autoškola u Bjelovaru, autoškola »Formula« godinama je strpljivo, ali sigurno gradila svoj put uspjeha. Danas se može pohvaliti naslovom jedne od vodećih autoškola u Republici Hrvatskoj, a na lokalnoj i regionalnoj razini drži neosporivo prvo mjesto prema broju polaznika godišnje

19.06.2017. PIŠE: Zvono.eu FOTO: Štefan Brajković PREGLEDA: 5452


BJELOVAR 507 upisanih polaznika autoškole »Formula«, prošle godine, prema službenim podacima 2016. potvrda su provjerene kvalitete i dobrog glasa koji se o toj autoškoli prenosi usmenim putom. S obzirom na hrvatski prosjek o godišnjem broju polaznika po autoškoli (oko 120 polaznika godišnje), četverostruki broj koji ostvaruje ova bjelovarska tvrtka dovoljan je razlog da ih zapitamo o tajni njihova uspjeha.

– Autoškola »Formula« je otvorena kao mala tvrtka 2004. U početku smo imali samo dva instruktora i popriličnu konkurenciju jer je u Bjelovaru prije nas postojalo još 7 autoškola – prisjeća se početaka voditelj i vlasnik »Formule« Boro Rudić. U početku nije imao plan o proširenju posla. Znao je samo da mjesečnu plaću želi zaraditi poštenim radom i kvalitetom.– Danas smo jedna od ukupno pet bjelovarskih autoškola. Ja sam voditelj, a uz mene još je zaposleno 11 instruktora, veliki broj instruktora jamči brz završetak obuke, i dvije djelatnice koje rade na upisu kandidata. Iako imamo višestruko više polaznika godišnje nego u početku, nismo niti jedne godine imali nagli rast ili pad. Svake godine pomalo smo širili posao i počeli privlačiti sve više budućih vozača. Posljednjih godina odskočili smo od hrvatskog prosjeka što nas silno veseli jer je to dokaz da smo prepoznati u svom poslu – dodaje Boro Rudić ističući da prepoznatljivost tvrtke nastoje graditi na kvaliteti usluge.Danas se tako u autoškoli »Formula« obučavaju vozači za gotovo sve vrste motornih vozila: AM, A, A1, A2, B, C i CE, a budući vozači prva vozačka iskustva stječu na čak 14 modela vozila. Među budućim vozačima kruži priča i o visokom postotku prolaznosti ispita u ovoj autoškoli.

– Istina je da imamo visoki postotak prolaznosti ispita. S jedne strane, velika pozornost pridaje se praćenju i statističkoj usporedbi prolaznosti kandidata svakog pojedinog instruktora. Na taj način vrlo brzo uočimo bolje instruktore koji će u buduće za trud dobiti i zasluženu nagradu jer smatramo da dobrog instruktora treba uvijek i nagraditi. Isto tako, praćenje prolaznosti omogućuje nam da otkrijemo moguće propuste i otklonimo ih jer nam je kvaliteta na prvom mjestu. Ipak, osobno smatram da je najvažniji uzrok visoke prolaznosti moto tvrtke da polaznike savjetujemo da ne izlaze na ispit dok god mi koji ih obučavamo ne smatramo da su spremni. To za nas možda iziskuje dodatan rad i vrijeme uloženo u kandidata, no mislim da je to ispravan put – dodaje Boro.Radno vrijeme u kojemu se možete upisati u ovu  autoškolu radnim danom traje od 7 do 20 sati, a subotom od 7 do 13 što je također prednost pred ostalim autoškolama s jednosmjenskim prijepodnevnim radom. U korak s vremenom u kojem djeluju, autoškola »Formula« ima i kvalitetno izrađenu web stranicu, a njihov redovno ažuriran profil sa svim relevantnim podacima i obavijestima postoji i na sveprisutnom Facebooku.

Tagovi: autoškola, formula, vozači, boro rudić

Autoškole poskupljuju u cijeloj Hrvatskoj, pa i u Bjelovaru

Vozački ispit u Rusiji

Policija spremna za Martinje

Policija najavljuje pojačani nadzor prekoračenja brzine

Policija lovila prometne prekršitelje i ulovila ih 32

RK Bjelovar – MRK Ivanić Grad 31:29

Vincekovo u Kraljevcu pokraj Rovišća

Subotnja šetnja Bjelovarom

Jeste li vidjeli sudar u ponedjeljak na križanju Bakačeve i Frankopanske?

BRZE KREDIT i POZAJMICE.

Ponuda za zajam Posuditi od 2.000 eura do 90.000.000

Ponuda kredita 100 od garancija bez ikakvih problema

Ponuda kredita 100 od garancija bez ikakvih problema

Ponuda kredita 100 od garancija bez ikakvih problema

U naletu automobila smrtno stradao biciklist

Dijete školske dobi teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći nedaleko Čazme

Jeste li vidjeli sudar u ponedjeljak na križanju Bakačeve i Frankopanske?

Podržavate li prijedlog Zvona, da se postavi mega replika jedne od najvrjednijih pisanica na svijetu u paviljonu uoči Uskrsa?

Podržavam

Ne podržavam

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAOGLAŠAVANJESTARO ZVONO